Join our team!

Join our team!

Vi växer så det knakar! Vill du bli en del av Skånes bästa leverantör av frukt på jobbet?

Vill du eller någon du känner jobba hos Skånes bästa leverantör av frukt på jobbet?
Vår tillväxt fortsätter. Vi behöver nu 2 stycken glada och trevliga chaufförer! 

Vi söker vi 2 chaufförer som skall vara vår förlängda arm mellan kontor/produktion och våra kunder.

...

Fruitify fortsätter att växa och vi behöver rätt omgående fler chaufförer.

Fruitify levererar frukt till arbetsplatser i Skåne och vi håller till i Lomma. Vi fokuserar endast på Skåne och växer hela tiden. Vår kvalitet, service och kundnöjdhet är vår stolthet!

DO YOU WANT TO BE A FRUITIFIER?

Du blir en viktig del i den upplevelse våra kunder får från oss när det gäller bästa kvalitet och service! Endast det bästa är gott nog för våra kunder. Därför arbetar vi inte med budbolag utan vill ha kontroll på kvaliteten och servicen hela vägen från odlaren till kunden. Genom att ha egna chaufförer som vi lär upp och som precis som vi förstår vad som menas med nöjda kunder - service och kvalitet. Så säkerställer vi detta.

För tillfället är det endast arbete på måndagar vill du jobba fler dagar kan vi nog ordna fler dagar, men till att börja med är det inte heltid som erbjuds. Arbetstid måndagar från 06.00 - c:a 15.00 (tills man är klar). Den/de andra dagarna har liknande arbetstid. Exakt vilka andra dagar du erbjuds jobb kommer du överens med oss om, så det blir bra för båda parter.

Vad vi kräver av dig som är intresserad av att jobba hos oss:
- B-körkort
- Serviceminded
- Öga för kvalitet
- Trevlig
- Glad
- Arbetsvillig
- Ansvarkänsla
- Engagerad
- Problemlösare/tar egna inititativ
- Vältränad, nu talar vi inte om en elitidrottare, utan bara det att det är en del bärande och springande vid leverans, så räkna med att du kan hoppa gymmet på arbetsdagar.
- Vilja bli viktig kugge hos Fruitify - Skånes bästa leverantör av frukt på jobbet!

Vi har bilen du skall köra (skåpbil), skulle du ha en egen bil så kan det vara intressant också, då ersätter vi dig så klart för körningen av den egna bilen!

Som chaufför är man en ambassadör och den som träffar våra kunder varje vecka. Därför är du en oerhörd viktig del i vår verksamhet. Våra kunders nöjdhet är det viktigaste och tillsammans med dig skall vi fortsätta att glädja arbetsplatser i Skåne med frukt av högsta kvalitet, med en service som ingen annan i branschen kan matcha.

Är du intresserad av att jobba hos oss och fortsätta revolutionera frukt på jobbet branschen, maila robert@fruitify.se och berätta om dig och varför du är rätt för oss! ;)

Vi har fullt upp, så vänligen ring inte, endast ansökningar via mail kommer behandlas.