nyårslöfte frukt på jobbet - fruktkorg

  • Fruktkorg på jobbet - nyårslöfte

Nyårslöfte från Fruitify

Vi lovar er att fortsätta leverera den bästa kvaliteten och servicen på marknaden! Ta del av våra nyårslöften till våra kunder, kommande kunder, oss själva och fruktbranschen! Vårt nyårslöfte till dig är bland annat att den bästa frukten skall vackert stå på ett bord nära dig!

Vi har satt oss ner och utformat våra nyårslöften och de är riktade både till dig som kund, till våra kommande kunder, till vår bransch och till oss själva.

Detta är våra nyårslöften:

1. Fortsätta att fokusera på den bästa kvaliteten. Vi skall inte sätta inköpspriser före kvaliteten på frukten.

2. Vår service skall fortsätta vara på topp.

3. Fler kunder skall hitta oss, och fler kunder, betyder fler chaufförer och bilar för att säkerställa leveranserna. Vi tackar hellre nej till en kund än riskerar att någon befintlig kund får en sämre lösning. Vi skall även i fortsättningen sätta kunden i centrum!

4. Vi skall vara det lokala alternativet, att etablera oss på andra platser är inte intressant. En del av vår styrka är att vi till skillnad till övriga i branschen är ett familjeägt och lokalt alternativ.

5. Vi lovar alla våra kunder att vi är det bästa alternativet när det gäller fruktleveranaser till arbetsplatser. Har ni inte testat oss, hör av er så berättar vi mer om oss och våra styrkor, så kommer ni garanterat inse att vi har belägg för detta.

6. Ingen i vår bransch skall även i fortsättningen kunna mäta sig med oss. Har ni en fruktkorg på jobbet? Då är det dags att uppdatera er till frukt på jobbet 2.0

7. Vi skall fortsätta att utveckla oss. trots att vi och många med oss anser att vår service och kvalitet är den bästa, så kan vi bli bättre. Och under 2016 skall vi också bli bättre.

8. Vi är inte, och skall inte bli, störst, men vi skall alltid vara bäst! 

9. Vi skall bli lite mer ödmjuka

10. Men vi skall även i framtiden stå för vad vi är och inte vara blygsamma. Vi är stolta över våra nöjda kunder och vad vi erbjuder dem!