Vi kommer inom kort börja presentera våra kunder

Vi kommer inom kort börja presentera våra kunder

Vem väljer att bli Fruitified, varför gör de detta aktiva val. Hur är det att bli Fruitified? Vi har för avsikt att presentera en del av våra kunder på vår hemsida!

Vem är våra kunder? Varför är de vår kund? Vad anser de om våra produkter och tjänster? Är vi verkligen bättre än våra konkurrenter? Är vi så unika som vi påstår? Varför valde just detta företag att bli Fruitified?

Ja, det hoppas vi att ni kommer kunna få svar på, när vi börjar med att presentera våra kunder och vad de anser om oss och vad vi erbjuder dem här på hemsidan.

Vi är i startgroparna med att få fram detta och kommer med tiden fylla på med fler och fler kunder. Som kund till oss så är ni inte bara kund, ni är också vår partner!

Hur kommer det sig att vi gör detta? Är vi inte rädda för att våra konkurrenter kommer kontakta de kunder som vi skyltar med på vår hemsida?

Svar: Vi vill med detta visa andra företag att andra företag väljer oss och vad de anser om den tjänsten vi erbjuder dem. Vi är stolta över vad vi gör för dem, och vi vill att de skall vara stolta över vår lösning också, och då får de gärna berätta det. Och på frågan om vi inte är rädda för att konkurrenter skall dra i dem, så slår självklart tanken oss, men om kunden är stolt över vår lösning och gärna berättar om det på vår hemsida, så lär de inte vara så intresserade av att byta leverantör. En nöjd kund vill inte ha någon förändring. 

Detta och mycket annat kommer inom kort på vår hemsida.